Despre mine

SĂ NE CUNOAȘTEM!

Sunt Mihaela, terapeut nutriționist, membru UPMCA, mămică a doi copii minunați, pasionată de nutriție, de terapia cu plante medicinale și de găsirea echilibrului interior prin dezvoltare personală.

Prima sarcină, dilemele din etapa diversificării, nevoia de a fi un model pentru copiii mei m-au făcut să conștientizez pe deplin importanța unei alimentații sănătoase şi să mă aducă mai aproape de misiunea proprie. Astfel, mi-am dat seama că este mai mult decât dorința de a fi informată și este cu adevărat o pasiune.

Venirea pe lume a primului meu copil în 2020, în plină pandemie, mi-a dat acel răgaz, dar și acea motivație, de a-mi lăsa deoparte cariera pentru a începe să aprofundez pasiunea mea pentru nutriție. A trecut ceva vreme de atunci și, deși aloc multe ore pe zi clientelor, studiului, dezvoltării mele și a business-ului, chiar simt că vorba aceea care spune că atunci când faci ce îți place, nu simți că muncești, ci o simți ca pe bucurie, este pe deplin adevărată.

Sunt aici pentru a te ghida pe drumul alegerii unor obiceiuri alimentare sănătoase, prin informații utile, intervenție nutrițională personalizată și suport.

Îți mulțumesc pentru că m-ai ales să te însoțesc pe drumul tău spre sănătate și bunăstare!

MIHAELA MOȘOIU

  • Certificată de către Asociația Internațională Masterclass ca Terapeut Nutriționist
  • Fitness Diet Nutrition Specialist
  • Terapeut în terapii complementare specializat în Nutriție, diete, stil de viață și Fitoterapie
  • Membru în Ordinul Practicienilor de medicină complementară și alternativă

20%

reducere, special pentru tine 🎁

Înscrie-te și tu în comunitatea mea și vei primi un cod de reducere de 20% la prima comandă.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.